Product was successfully added to your shopping cart.

Allmänna Villkor

Välkommen till vår webbutik.

Vänligen läs dessa villkor noggrant, för genom att gå in på denna webbplats samtycker du till att följa och vara bunden av dessa villkor. Om du inte godkänner dessa villkor bör du inte komma åt eller använda denna webbplats.

E-handel

Vänligen bekräfta följande villkor när du gör en beställning i vår butik.

Vänligen skapa inte ett konto från denna webbplats eller skicka in din information till oss om du är under 16 år.
1. Du måste se till att din leveransadress som du angett är sann, korrekt och fullständig

2.information för dina beställningar. Kom ihåg att det inte har någon skyldighet för felaktig information du lämnat.

Beställningsacceptans

Så snart du gjort en beställning från vår webbplats kommer en elektronisk versionsfaktura med grundläggande beställningsinformation att skickas till dig via e-post till din e-postadress. Om du får orderbekräftelsen via e-post betyder det att vi accepterar din beställning och produkt(er) du beställt kommer att tillverkas i efterhand. Du kommer också att informeras snart eller senare om någon vara du beställt inte är tillgänglig.

Betalningssätt och säkerhet

1.Vi accepterar betalning med alla vanliga kreditkort och betalkort.
2. kommer inte att lagra någon av dina betalningsuppgifter. Din betalning kommer att auktoriseras på en säker tredje parts sida.
3. Skicka inte din betalningsinformation via e-post eftersom vi inte kan garantera säkerheten för dina uppgifter under dessa omständigheter.

Leveransinformation

På grund av varierande artikeltillgänglighet kan flera varor i en enda beställning skickas separat. Varje enskild försändelse kan ha en separat avgift, men de totala fraktkostnaderna för all försändelse bör inte överstiga den tillämpliga schablonavgiften för hela beställningen. Varje försändelse kommer att ha sitt eget spårningsnummer och kan spåras med spårningsnummer. Vänligen skicka oss e-post tillsammans med ordernummer som vi kommer att erbjuda dig spårningsnumret efter att vi skickat ut ditt paket.

1. Observera att det inte kan garantera specifika leveransdatum. Allt beror på de produkter du beställer och den specifika leveransdestinationen. Vänligen vänta inte mer än 20 dagar för leverans av dina beställningar. Vänligen kontakta kundtjänst för att spåra beställningsstatus efter din beställning.

2.shop tar inget ansvar om dina beställda produkter går förlorade vid leverans på grund av att din leveransinformation är felaktig.

Leveransvillkor

1. Kundtjänst från att spara ingen ansträngning att alla varor som visas på plats är tillgängliga eller information om de annonserade objekten är korrekt.
2. Vänligen tillåt den lilla skillnaden mellan bilderna som visas online och föremålen du fått på grund av olika perspektiv, såsom ljusfaktorer när du tar bilder.

Annullering av beställning

1.Du bör kontakta inom 24 timmar efter att du gjorde din beställning om du insisterar på att ändra eller avbryta din beställning, eftersom vi kommer att fortsätta och överföra din beställning till tillverkaren inom denna tidsram.
2.Om leveransen redan har ordnats ska kunden ansöka om retur på egen kostnad och återbetalning efter att vi tagit emot beställningen.

Retur och återbetalning

1.Du kan behöva kontrollera varorna direkt efter att du tagit emot din beställning. Detta hjälper dig att bekräfta ansvaret utan dröjsmål när någon defekt eller skada upptäcks.
2.Du måste återvända för full återbetalning i gott skick om det är vårt fel. Under dessa omständigheter, vänligen kontakta oss inom 7 dagar.
3. Innan du returnerar varorna, se till att de är i originalskick och att alla medföljande tillbehör ska returneras tillsammans.
4. Vänligen kontakta vår kundtjänst för din retur, ta inget ansvar om du returnerar dina föremål utan samlag.
5. Du är ansvarig för ersättningen av skadan om sådan skada på varan orsakats av ditt fel.

Gällande lag och rättsväsende

Villkoren ovan ska vara i enlighet med lagen och underkastas domstolens exklusiva jurisdiktion.